در این مطلب تنها 10 فایده تخمه هندوانه که از نظر علمی توسط تحقیقات جدید دانشمندان ثابت شده اند را به شما معرفی می کنیم. برای دریافت همه مزیت ها، پیشنهاد می شود روزانه 6 قاشق (نه بیشتر) تخمه هندوانه را به صورت خام مصرف کنید.

دانه های هندوانه از گیاه هندوانه بدست می آیند و بر خلاف باورهای متعدد سمی نیستند. برعکس آن ها مفیدند زیرا غنی از مواد مغذی هستند که ممکن است در رژیم های غذایی روزانه موجود نباشد. برخی از مزایای استفاده از دانه های هندوانه عبارتند از تقویت سلامت قلب، حفظ قند خون و کنترل ایمنی مصرف کنندگان.

دانه‌های هندوانه فواید بسیاری برای بدن انسان دارند و می‌توانند به صورت کامل یا به شکل پودر مصرف شوند. برخی ترجیح می‌دهند از نوع جوانه زده آن ها استفاده کنند در حالی که برخی دیگر ممکن است آن‌ها را به صورت برشته و بوداده مصرف کنند. در ادامه مزایای تخمه هندوانه را بررسی می‌کنیم.

1- فواید تخمه هندوانه برای پوست

اگر می خواهید از تخمه هندوانه برای سلامت پوستتان استفاده کنید فقط بایستی از نوع جوانه زده آنها مصرف کنید. دانه های هندوانه درست مانند دانه های روغنی و خام دارای قابلیت تمیز کردن پوست هستند. منیزیم موجود در دانه ها باعث بهبود ظاهر کلی پوست می شود. کمبود آن به دلیل ایجاد هیستامین، دلیل اصلی آلرژی و شرایط پوستی از جمله اگزما و خارش است. منیزیم به عنوان یک آنتی هیستامین عمل می کند که برای پوست مناسب است. گاهی التهاب پوست با اسید های چرب و خشکی پوست مرتبط است و به همین دلیل است که مکمل منیزیم بسیار اهمیت دارد.

2- بهبود سلامت قلب

منیزیم موجود در تخمه هندوانه برای سلامت قلب مناسب است. این ماده فشار خون را تنظیم کرده و از فعالیت طبیعی قلب به خاطر سه ویژگی مهم (عامل ضد التهاب، آنتی اکسیدان و وازودیلاتور) حمایت می کند. دانه ها همچنین حاوی سیترولین است که به طور قابل توجهی به کاهش فشار آئورت کمک می کند تا از قلب محافظت کند. یکی از مزایای سلامت روغن دانه هندوانه، این است که به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و در نتیجه موجب حفاظت از قلب می شود

برای آشنایی با سایر مزیت های تخم هندوانه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

10 تا از جدیدترین خواص تخمه هندوانه برای پوست و بدن


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها